הצערת גב היד
הצערת גב היד
כאשר אנו חושבים על אסתטיקה רפואית אנו חושבים בדרך כלל על הפנים ולאחר מכן על הגוף, כשגב היד אינו חלק מן האזורים אותם אנו מביאים בחשבון. בשונה אולי ממה שאנו מתארים לעצמנו, אזור גב היד בולט מאוד וחשוף מאוד לשינויי אקלים, חשוף מאוד למגע עם חומרים ומושפע היטב מנזקי הזקנה, אשר אינם פוסחים על אף אדם ועל אף איבר בגוף האדם.
הרפואה האסתטית יצרה שלא ביודעין מן היררכיה טיפולית בה המיקוד הראשוני הוא בדרך כלל בפנים. על אף הפרונטליות הברורה של גב היד, לרוב לא דואגים לטפל באזור זה ומתמקדים באזורים אחרים בגוף או בפנים.
באופן טבעי לאחר שסיימנו לשנות לשביעות רצוננו את כל הדורש שינוי בפנים, האזור הבא המושך את תשומת ליבנו הוא הצוואר, כיוון שהפגמים הקיימים בו בעינינו, בולטים בשלב זה יותר בהשוואה לפנים. לאחר ששינינו גם את הצוואר, האזור הבא המקבל את תשומת הלב יהיה מחשוף החזה.
במצב ששלושת אזורים אלו עברו את כל השינויים הנחוצים לנו כדי להוות רצף אסתטי נאה ומתמשך, האזור הבא שיסגיר את גילנו יהיה גב היד.
כאשר אנו בוחנים את שינויי הגיל בגב היד, ניתן להתרשם משני מרכיבים עיקריים:
הצערת גב היד – דרכי טיפול:
הופעת הכתמים ניתנת לפתרון בקלות יחסית במגוון רב של אפשרויות העומדות לרשותנו כגון:
ברצוני להביא בשורה חדשה בנושא אובדן הנפח והיא הצערת גב היד באמצעות שימוש בחומרי מילוי:
ניתן להשתמש בחומרים על בסיס חומצה היאלורונית לשם מילוי זמני גם כאשר פגמי המילוי הינם גדולים יחסית. טיפולים אלו קלים לביצוע ופשוטים יחסית. הם מתבצעים בהרדמה מקומית ומעניקים תוצאות מאד משביעות רצון.
סדנאות MASTER CLASS
סדנאות HANDS-ON המתקיימות בקבוצות מצומצמות או אישיות, בקליניקה פרטית במרכז תל אביב.

סדנאות אישיות לרופאים, במגוון טכניקות, למתקדמים בתחום הרפואה האסתטית מפגש בודד המתמקד בנושא טיפול אחד הסדנאות מתבצעות בקבוצות קטנות המאפשרות יחס אישי לכל רופא טכניקות הלימוד נלמדות בצורה עיונית ומעשית הסדנאות מתקיימות במרפאה פרטית על ידי טובי הרופאים בארץ לימודי רפואה אסתטית לרופאים בלבד!
המכללה הלאומית לרפואה אסתטית מזמינה אתכם להצטרף להדרכות MASTER CLASS אישיות לרופאים.
